o nama

UKRATKO O NAMA

ROTO DIESEL Gelenčir d.o.o. servis je osposobljen za dijagnostiku, popravak i održavanje sistema dizel ubrizgavanja na dizel vozilima. Dugogodišnje iskustvo i znanje u radu sa dizel ubrizgavanjima jamči Vam kvalitetan popravak po povoljnjim cijenama. Nudimo usluge dijagnostike i popravka sistema dizel ubrizgavanja na Vašem vozilu bez obzira na proizvođača vozila.

Usluge koje nudimo
Servis diesel ubrizgavanja

Profesionalnim pristupom u obavljanju usluga garantiramo kvalitetu i povjerenje!

ROTO DIESEL Gelenčir d.o.o. - Naše vrijednosti
Naše vrijednosti

Kako bismo pružili adekvatnu dijagnostiku i kvalitetan popravak sistema dizel ubrizgavanja vodimo se našim vrijednostima. DUGOROČNOST - obavljamo popravak sistema dizel ubrizgavanja tako da isti dugoročno funkcioniraju što potvrđujemo davanjem garancije na ugrađene dijelove i obavljeni rad. SIGURNOST - sigurnost i povjerenje naših klijenata nam je vrlo važna stoga pažnju posvećujemo klijentima prilikom dijagnostike kvara. PROFESIONALNOST - profesionalno pristupamo klijentima i obavljanju posla jer nam je zadovoljstvo naših klijenata na prvom mjestu. KVALITETA - dajemo garanciju na ugrađen materijal i rad kod popravljenih sistema dizel ubrizgavanja.

ROTO DIESEL Gelenčir d.o.o. - Misija
Misija

Mi smo servis koji pruža adekvatnu dijagnostiku i kvalitetan popravak sistema dizel ubrizgavanja na vozilima i radnim strojevima, u što je moguće kraćem vremenu, kako bi isti dugoročno funkcionirali.

Ulaganje u znanje i tehnologiju

Konstantno ulaganje u obrazovanje i znanje naših djelatnika, kroz specijalizirana školovanja, omogućuje profesionalno otklanjanje kvarova koji se pojavljuju na novim sistemima dizel ubrizgavanja. Trajnim ulaganjem u najnoviju tehnologiju i opremu uspješno rješavamo probleme koji se pojavljuju na novim sistemima dizel ubrizgavanja vozila i radnih strojeva.

Zašto odabrati nas

  • dugogodišnja tradicija
  • garancija kvalitete
  • najnovija tehnologija
  • povoljne cijene
Dijagnostika i popravak

Održivi razvoj

Održivi razvoj za nas predstavlja odgovornost prema društvu i okolišu. Odgovorno djelujemo u provođenju svakodnevnih poslovnih aktivnosti, u skladu sa našim vrijednostima, internim pravilima i zakonima. Ekološka osviještenost i način razmišljanja omogućuju nam odgovorno poslovanje i doprinos zaštiti okoliša. Provođenjem zaštitnih mjera u svakodnevnim aktivnostima čuvamo okoliš za sadašnje i buduće naraštaje. Jedna od mjera je i adekvatno popravljanje i podešavanje sistema dizel ubrizgavanja po testovima zadanim od proizvođača, po tvorničkim vrijednostima, radi smanjivanja emisije štetnih plinova i čadi u okoliš.